Ta en weekend till underbara Göteborg

Göteborg är den vackra staden som har något för alla. En mysig stadskärna full med shopping och restauranger, vackra omgivningar med vatten och mängder av saker att göra för den som vill aktivera sig. Oavsett om du vill ha en fartfylld weekend där du upptäcker staden eller en lugn och avslappnande resa där du bor på ett spahotell ska du åka till Göteborg.

I Göteborg finns det flera bra hotell att bo på som du till exempel kan hitta på https://www.elite.se/sv/hotell/goteborg/. Välj mellan flera hotell som alla har centralt läge med närhet till Centralstation, Avenyn, Liseberg och andra sevärdheter. Göteborg har faktiskt utsetts till den coolaste staden vilket är ett tecken på att den är väl värd ett besök.

Att göra i Göteborg

göteborgGöteborg är en stad som erbjuder allt från västkust med skaldjur till tivoli med fart och shopping i världsklass. Ett måste när du är i Göteborg är att äta den klassiga räkmackan på Gothia Towers eller besöka Feskekörka som är Göteborgs saluhall med en stor fisk- och skaldjursmarknad. Ett annat måste oavsett om du har barn eller inte är att besöka Liseberg som är hela Sveriges Tivoli. Hit kommer folk från hela världen för att uppleva roliga åk som tar andan ur dig. Passa även på att besöka Masthugget där du får en häpnadsväckande utsikt.

Koppla av på ett mysigt hotell

En av de stora grejerna med att åka iväg på en weekend är att bo på hotell. Välj ett hotell med hög standard där du kan bo i mysiga rum och sova i sköna sängar. På flera hotell finns det dessutom bastu och relaxavdelning där du kan koppla av och låta dig fyllas med ny energi för att upptäcka mer av stadens puls imorgon. Varmt välkommen till ditt nya weekendresmål – Göteborg!