Värm ditt hus i Göteborg med luftvärmepump

Bor du i hus i Göteborg ska du välja ett smart och effektivt uppvärmningssystem för ditt hus. Genom att välja rätt värmealternativ kan du spara både på miljön och plånboken och alltid ha ett behagligt klimat hemma. En luftvärmepump har en låg investeringskostnad och gör att du alltid har ett bra inomhusklimat hemma.

Välj en luftvärmepump som uppvärmning för ditt hus i Göteborg. Du kan snabbt och enkelt hitta rätt panasonic luftvärmepump hos e-klok.se som är en pump av hög kvalitet och fungerar i alla rum.

Varför en luftvärmepump?

Electrician,Repairing,Air,Conditioner,IndoorsEn luftvärmepump kommer med en mängd fördelar både för klimatet och för dig själv. Din husuppvärmning blir billigare och du kan spara mycket pengar varje år:

”Vid optimala förutsättningar går det att spara upp till 50 procent av den årliga värmekostnaden jämfört med el” Villalivet.se.

Det är dessutom ett miljövänligt alternativ då den tar tillvara på utomhusluften och gör om detta till värme som sprids snabbt och effektivt i hela huset. Har du ett större hus är det perfekt att kombinera din luftvärmepump med elvärmen för att minska din elkostnad.

Ta reda på mer om uppvärmning hos Energimyndigheten

Energimyndigheten har koll på alla typer av husuppvärmning, däribland luftvärmepump, och testar olika produkter för att du ska kunna hitta de bästa alternativen. De har även utvecklat energimärkningen som du kan se på alla uppvärmningsprodukter som är en bra guide när du ska köpa luftvärmepump. Läs mer på Energimyndighetens hemsida.

Behöver du hjälp kan du kontakta Göteborgs kommun för att få hjälp av en energi- och klimatrådgivare som tipsar dig om hur du ska värma ditt hus.