Unna dig ett lyxigt spabad till hemestern

Den pågående coronapandemin har lett till att de flesta svenskar väljer att tillbringa semestern hemma. För alla göteborgare finns det en uppsjö av spännande aktiviteter att ägna sig åt på hemmaplan. Vill du vara extra försiktig och hålla dig till din egen trädgård så kan du med fördel lyxa till tillvaron med ett alldeles eget spabad.

Ända sedan Covid-19 tog världen i ett järngrepp har de flesta svenskar förberett sig på att tillbringa sommaren 2020 i sina hemstäder. En hemester i Göteborg kan innebära alltifrån mysig shopping i stadsdelen Haga till rofyllda dagsturer i skärgården. Regeringen har dock varit mycket noga med att påpeka att faran är långtifrån över, och många människor väljer således att tillbringa större delen av semestern i hemmet. Inredning har blivit alltmer populärt hos svenskarna, och sommaren bjuder på stora möjligheter när det gäller att piffa upp trädgården. Vill du ge din tomt ett lyft så kan ett spabad vara precis det du söker. Små, runda utespan har börjat ploppa upp i var och varannan trädgård, men det finns betydligt fler olika spabad att välja mellan för den mer kräsna köparen.

Hemester alltmer populärt

Redan i våras kom rapporteringar om att majoriteten av svenskarna planerade att resa i hemregionen. Trots att Folkhälsomyndigheten och regeringen lättade på reserestrektionerna i början av sommaren så tyder det mesta på att många människor blir kvar i sina hemtrakter i alla fall. De flesta svenskar vill ta det säkra före det osäkra, och dessutom är alltfler angelägna att ta hänsyn till miljön och gynna svenska företag som haft det minst sagt tufft sedan coronapandemins utbrott. Hemestern ökade popularitet har bidragit till att alltfler lägger en stor del av sin inkomst på utespan och pooler.

Många alternativ att välja bland

När du köper ditt spabad är det viktigaste att du väljer något som passar just dig och ditt övriga hem. Har du en mindre barnfamilj så kan ett Utespa Pooli Diamant eller ett Utespa Pooli Gamma vara det du letar efter. Söker du däremot efter något exklusivt som sticker ut så kan det vara en god idé att lägga pengarna på ett Spabad Catalina Spa Carlton eller ett Spabad Catalina Spa Nantucket.

Så håller du ditt spabad fräscht

  • Rengör munstycken och filterkorgar regelbundet
  • Tillsätt kemikalier för att hålla vattnet rent
  • Köp en rejäl pooltäckning
  • Håll efter ytsmuts med en håv